Avoin hakemus tuotannon tehtäviin Rauman alueelle

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00051361
  • Sopimus
    Määräaikainen

Kiinnostaisiko sinua työt tuotannon tehtävissä syksyllä 2022. Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä asiakasyrityksissämme teollisuudessa.

Useimpiin tehtäviin perehdytetään, mutta kaikki aiempi kokemus on toki plussaa. Töitä tehdään maanantaista perjantaihin joko kahdessa tai kolmessa vuorossa. Työt vaativat tekijältään reipasta ja aktiivista työotetta, tarkkuutta ja huolellisuutta sekä hyvää suomen kielen taitoa.

Mikäli olet kiinnostunut tämäntyyppisistä tehtävistä teollisuudessa, jätäthän hakemuksesi meille, jotta voimme olla sinuun yhteydessä. Voit halutessasi kertoa jo hakemuksessasi tarkemmin millaisista tehtävistä juuri sinä olisit kiinnostunut tai mitä töitä olet aiemmin tehnyt.

Tarjoamme mahdollisuuden työkokemuksen kartuttamiseen tuotannossa ja työsuhteen Adeccon vuokratyöntekijänä, jolloin voit olla aina varma, että palkanmaksu ja työsuhteen ehdot ovat lain ja työehtosopimuksen mukaiset.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.