Avoin hakemus asiakaspalvelutehtäviin

Uusi
  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00039704
  • Sopimus
    Määräaikainen

Asiakaspalveluhenkisyys, ongelmanratkaisukyky ja reipas asenne työntekoon. Jos nämä sanat kuvaavat sinua, olet etsimämme asiakaspalvelun tähti!

Etsimme asiakkaillemme reippaita, avuliaita ja omatoimisia asiakaspalveluhenkilöitä erilaisiin tehtäviin pääkaupunkiseudulle. Työtehtävät vaihtelevat riippuen asiakasyrityksestä, mutta niihin voi kuulua esimerkiksi tuote- tai palveluneuvontaa, ongelmatilanteiden ratkaisua tai palvelupyyntöjen koordinoimista. Etsimme tekijöitä näiden tehtävien pariin ensisijaisesti määräaikaisiin tehtäviin, sekä koko- että osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kerrothan hakemuksessasi minkä tyyppiset tehtävät sinua kiinnostavat!

Työnkuva tarkentuu hakijan osaamisen ja kokemuksen sekä asiakasyrityksen mukaan. Pyrimme auttamaan sinua etsimään elämäntilanteeseesi ja kiinnostuksen kohteisiisi sopivan työpaikan. Suurimmassa osassa asiakasyrityksistämme asiakaspalvelutehtävät ovat puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta tehtävää asiakaspalvelua.

Aiempi kokemus asiakaspalvelusta on eduksi, mutta asenne ratkaisee. Toivomme sinulta erinomaisia vuorovaikutustaitoja, reippaan asiakaspalveluasenteen ja intoa oppia uutta. Toivoisimme myös, että opit jouhevasti uusia IT-järjestelmiä ja osaat sopeutua niin rauhallisempiin kuin kiireisiinkin hetkiin töissä. Odotamme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Mikäli etsit uusia tuulia työurallesi ja asiakaspalvelutehtävät kiinnostavat, jätäthän avoimen hakemuksen palkkatoiveineen ja CV:si tämän työpaikkailmoituksen kautta viimeistään 16.11.2020. Mikäli näemme, että meillä on kokemustasi ja toiveitasi vastaavia tehtäviä, olemme sinuun yhteydessä. Lisätietoja asiakaspalvelun tehtävistämme antaa Adeccon HR-konsultti Mari Haapala, mari.haapala@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.