Avoimet teollisuus- ja prosessityöntekijöiden tehtävät

Uusi
  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00037479
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme jatkuvasti motivoituneita ja fyysisestä työstä nauttivia työntekijöitä Länsi-Uudenmaan alueelle sekä lyhyt- että pidempiaikaisiin asiakastilauksiin.

Tehtävissä pärjää pääosin raudanlujalla asenteella, hyvällä fyysisellä kunnolla sekä reippaalla ja oma-aloitteisella työotteella. Et joudu suoraan altaan syvään päähän vaan kaikkiin työtehtäviin annetaan asianmukainen ja kattava perehdytys.

Adeccon kautta sinulla on mahdollisuus päästä työskentelemään erilaisiin valmistavan teollisuuden tehtäviin asiakasyrityksiimme esimerkiksi rakennustuote- tai teknologiateollisuuden aloille. Tehtävissä pääset toimimaan yhdessä kokeneiden ammattilaisten ja saat tarvittaessa sekä Adeccon että asiakasyrityksen ammattitaitoisten työntekijöiden tuen. Monet työkohteet eivät välttämättä ole sijaintinsa tai työaikojensa puolesta julkisten kulkuyhteyksien tavoitettavissa, joten mahdollisuus auton tai muun vastaavan kulkupelin käyttöön helpottaa työmatkojasi.

Lisätietoja työmahdollisuuksista Adeccon kautta voi tiedustella Pirkalta, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi.
Hae jo tänään, sillä usein paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.