Automaatioasentaja, Sparklike Oy

  • Kategoria
    Teollisuus ja tuotanto
  • Työpaikan tunniste
    00050204
  • Sopimus
    Vakituinen

"Sparklike on vuonna 2000 perustettu suomalainen maailman johtava eristyslasien kaasupitoisuusmittauksen asiantuntijayritys. Valmistamme patentoituja erityslasin kaasupitoisuuden mittalaitteita, joita käytetään rakennusteollisuudessa ympäri maailmaa laaduntarkkailuun ja -varmistukseen alkaen lasitehtaista aina testilaboratorioihin ja rakennusyrityksiin asti."

Onnistuuko tarkkuutta vaativat tehtävät ja asiakasrajapinnassa toimiminen? Omaat jo aiempaa kokemusta laiterakentamisesta ja vianhausta?

Etsimme juuri sinua osaksi Sparkliken kasvavaa toimintaa! Automaatioasentajana toimit mittalaitteiden huoltotehtävissä, johon sisältyy vianmääritys, testaus- ja säätötyöt. Toimit aktiivisesti asiakasrajapinnassa ratkoen heidän huoltotarpeitansa sekä koulutat heitä laitteiden käyttöön. Työssä pääset soveltamaan mekaniikkaa, elektroniikkaa sekä optiikkaa.

Mitä me sitten odotamme sinulta?

Sinulla tulisi olla teknisen alan koulutustaustaa sekä työkokemusta laiterakentamisesta. Iso plussa, jos omaat jo kokemusta mittalaiterakentamisesta. Sinulla on mekaaninen perusosaaminen ja ymmärrät hyvin elektroniikkaa ja optiikkaa. Kommunikoit suomen lisäksi sujuvasti englannin kielellä niin kirjallisesti kuin suullisesti. Olet numerotarkka ja piirustuksien luku on sinulle tuttua. Olet myös oma-aloitteinen sekä huolellinen.

Vieläkö mietit mitä on tarjolla?

Huikea mahdollisuus rennossa ja mukavassa työyhteisössä! Mielenkiintoiset tehtävät sekä paikka vakavaraisessa ja kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä. Tämän lisäksi työpaikka hyvien julkistenkulkuyhteyksien varrelta Helsingin Käpylässä.

Tehtävä on vakituinen ja sopimus tullaan solmimaan Sparkliken ja valitun henkilön välille.

Ethän aikaile hakemuksesi kanssa vaan lähetä se jo tänään Adeccon nettisivujen kautta osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ajantasainen ansioluettelo. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Varauduthan mahdolliseen videohaastatteluun!

Mikäli sinulla herää kysymyksiä tehtävään liittyen, voit olla yhteydessä Adeccon HR Konsulttiin Veikko Salmi puhelimitse 0403544809 tai sähköpostitse veikko.salmi@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.