Asiakaspalveluhenkilö

Uusi
  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00041595
  • Sopimus
    Määräaikainen

Sykkiikö sydämesi asiakaskohtaamisille? Haluaisitko olla mukana toteuttamassa laadukasta asiakaspalvelua pienessä, mutta tehokkaassa tiimissä? Etsimme asiakasyrityksellemme reipasta ja motivoitunutta asiakaspalvelutyöntekijää vuoden loppuun asti kestävään määräaikaiseen työsuhteeseen. Työpaikka sijaitsee Helsingissä hyvien kulkuyhteyksien varrella. Työ on kokoaikainen (37,5 h/vko) ja työvuorot sijoittuvat klo 7-19 välille. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja.

Työtehtävässä vastaat asiakasyrityksemme asiakaspalvelusta sekä puhelimitse että sähköpostitse yhdessä asiakaspalvelutiimin kanssa. Tarjoat asiakkaille sujuvaa ja ratkaisukeskeistä palvelua. Huolehdit kiireessäkin asiakastyytyväisyydestä ja hyvästä asiakaskokemuksesta.

Toivomme sinulta palveluhenkistä, ratkaisukeskeistä asennetta, hyvää tilannetajua ja näppäriä tietoteknisiä taitoja. Aiempi kokemus vastaavanlaisista tehtävistä on eduksi, mutta asenteesi ja tapasi toimia ratkaisevat. Puhut ja kirjoitat sujuvan suomen lisäksi erinomaisesti myös englantia, mielellään myös ruotsia.

Tarjoamme sinulle työn mukavassa ja rennossa työporukassa hyvien kulkuyhteyksien varrella. Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi ja CV:si Adeccon järjestelmän kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, eli haethan tehtävää mahdollisimman pian.

Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR-konsultti Maiju Pussinen sähköpostitse maiju.pussinen@adecco.fi.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.