Asiakaspalvelija Kokkolan Matkahuoltoon

  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    00051511
  • Sopimus
    Määräaikainen

Hei sinä asiakaspalvelun ammattilainen tai tulevaisuuden tähti, etsimme juuri sinua!

Haemme nyt yhteistyökumppanillemme Matkahuollolle Kokkolaan asiakaspalvelijaa, joka on valmis palvelemaan Matkahuollon asiakkaita positiivisella otteella.

Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa:
-Asiakaspalvelua
-Lähetysten vastaanottoa ja lähetystä
-Pakettien siirtoa ja eteenpäin laittamista

Työtä on arkipäivisin ja työvuorot ajoittuvat toimipisteen aukioloaikojen mukaisesti. Määräaikainen työsuhde solmitaan työntekijän ja Adeccon välille vuokratyösuhteena vuoden loppuun asti. Työ alkaa sopimuksen mukaan ja palkkaus on AKT TES:n mukaisesti.

Odotamme hakijalta:
-Aktiivista asennetta
-Vuorovaikutustaitoja
-Suomen ja englannin kielitaitoa, ruotsin osaaminen plussaa
-Oma-aloitteisuutta
-Joustavaa ja positiivista työotetta

Sinulla ei tarvitse olla koulutusta alalta, etsimme ensisijaisesti oikeanlaista tyyppiä ja koulutamme uuden henkilön tehtäviin. Kuitenkin alan työkokemus ja koulutus antavat hyvät valmiudet tehtävässä toimimiseen.

Mikäli etsit töitä asiakaspalvelusta ja tehtävä vaikuttaa mielenkiintoiselta, haethan mukaan jättämällä CV:si osoitteessa www.adecco.fi, kuitenkin viimeistään 17.8.2022. Ole kuitenkin nopea, sillä hakijoita käsitellään jo hakuaikana. Mikäli haluat tehtävästä lisätietoja, voit olla yhteydessä Adeccon Jenna Sikströmiin (040 194 8229 / jenna.sikstrom@adecco.fi) tai Samuli Mäki-Rajalaan (040 557 4829 / samuli.maki-rajala@adecco.fi).

Meidän intohimomme on yhdistää lahjakkaat tekijät parhaiden ja mielenkiintoisimpien työnantajien kanssa! Me Adeccolla tarjoamme vuoden jokaisena päivänä tuhansille tekijöille töitä, joissa he pääsevät hyödyntämään nykyisiä taitojaan ja tuemme mahdollisuuksissa kehittää uutta osaamista tulevaisuutta varten - olemme apunasi urasi eri käänteissä. Kauttamme löydät monipuolisesti erilaisia työtehtäviä eri aloilta aina asiakaspalvelusta asiantuntijatehtäviin, logistiikasta tuotantoon ja teollisuuteen, IT-alalta taloushallintoon niin osa-aikaisissa kuin kokoaikaisissa työsuhteissa ympäri Suomen.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.