Asiakaspalvelija, FedEx, Vantaa

Uusi
  • Kategoria
    Asiakaspalvelu
  • Työpaikan tunniste
    2219688
  • Sopimus
    Määräaikainen

FedEx Express tarjoaa nopeita ja luotettavia toimituksia yli 220 maassa yhdistäen 1-3 työpäivän kuluessa markkina-alueet, jotka yhdessä kattavat yli 90 prosenttia maailman bruttokansantuotteesta. Erinomaisten lentoreittien, kuljetusinfrastruktuurin sekä kehittyneen tietotekniikan ansiosta FedEx Express on yksi maailman suurimpia lentoyhtiöitä, joka tarjoaa jokaisena työpäivänä nopeita ja luotettavia palveluita yli 3,6 miljoonalle lähetykselle. Lisätietoa https://www.fedex.com/fi-fi/home.html

 

Asiakaspalvelija, FedEx Express, Vantaa

 

Etsimme asiakkaallemme FedEx Expressille vahvistusta heidän asiakaspalveluunsa. Toimit asiakaspalvelijana asiakaspalvelutiimissä ja palvelet asiakkaita puhelimitse, sähköpostitse ja chatin kautta. Toivomme sinulta jo jonkun verran aiempaa kokemusta asiakaspalvelun parista ja sinulle on luontevaa palvella asiakkaita monikanavaisesti eri kielillä.
Tehtävään tarjotaan kattava perehdytys.

 

Työtehtäväsi pitävät sisällään mm:
- Hintakyselyihin vastaaminen
- Noutotilausten käsittely
- Lähetysten seuranta
- Asiakaskyselyt ja laskutuskyselyt
- Reklamaatiot

 

Toivomme sinulta:
- hyviä vuorovaikutustaitoja ja tiimihenkisyyttä
- ratkaisuhenkistä työotetta
- positiivista ja oma-aloitteista asennetta
- halukkuutta luoda asiakkaille laadullisesti erinomaisia asiakaskohtaamisia
- tiimihenkisyyttä
- sujuvaa suullista suomen ja englannin kielen hallintaa, muiden kielten hallinta eduksi
- hyvää tietoteknistä osaaminen

 

Tarjoamme sinulle:
Tarjoamme työn kansainvälisessä työympäristössä mahtavan tiimin joukossa. Työsuhde solmitaan suoraan. Työsuhde on määräaikainen aina syyskuun 2019 loppuun ja se solmitaan suoraan Fedex Expressin ja valitun henkilön välille. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Toimipiste sijaitsee hyvin kulkuyhteyksien päässä Vantaan Koivuhaassa.

 

Kiinnostuitko?
Lähetä hakemuksesi pikaisesti, viimeistään 29.3.2019 mennessä, Adeccon sivulla www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi sekä palkkatoiveesi. Aloitamme haastattelut jo haun kuluessa.
Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon Senior HR konsultti Maarit Härmälä numerosta 040 183 1791 tai sähköpostitse maarit.harmala@adecco.fi.


Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.