Asiakasneuvoja

  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00050812
  • Sopimus
    Määräaikainen

Moment Digital on 200 ihmisen asiantuntijatalo, joka tarjoaa asiakkailleen mm. asiakaspalvelun ulkoistamisratkaisuja, service desk -palveluita ja ulkoistettuja IT-palveluita vankalla 30 vuoden kokemuksella. Toimipisteitä yrityksellä on Tampereella, Pieksämäellä, Iisalmessa ja Fuengirolassa Espanjassa. Yritys tuottaa palveluita tunnetuille brändeille, kuten Finlaysonille, Fujitsulle ja Solteqille. Lisätietoja: https://momentdigital.fi/

ASIAKASNEUVOJA Moment Digital Oy:lle huipputiimiin

Etsimme asiakkaallemme Moment Digital Oy:lle ASIAKASNEUVOJIA Tampereen asiakaspalvelutiimiin. Pääset osaksi tiimiä, jossa hoidamme mm. Autoliiton, Lähi-Tapiolan ja Asuntosäätiön valtakunnallista puhelinasiakaspalvelua. Vastaanotat yhteydenottoja puhelimitse, sähköpostitse ja chatin välityksellä, jotka koskevat yritysten asiakkaiden yhteydenottoja. Autat asiakkaita ongelmanratkaisussa sekä organisoit pyyntöjä edelleen oikeille tahoille. Puhelinlinjat ovat auki yötä päivää ja töitä tehdään tiimissä erilaisissa vuoroissa. Viikkotuntimäärä on noin 30 tuntia ja pääset myös itse vaikuttamaan työvuoroihisi.

Toivomme että olet asiakaspalveluhenkinen ja omaat paineensietokykyä. Olet näppärä tietoteknisesti sekä pärjäät englannin kielellä asiakaspalvelutehtävissä. Tarjoamme työkaluihin ja palveluihin kattavan perehdytyksen sekä jatkuvan tuen. Työssä on mahdollisuus myös etätyöhön osaan ajasta. Kokonaispalkkasi tulee koostumaan tuntipalkasta, kielilisästä ja mahdollisesta laatupalkkiosta.

Toimi nopeasti! Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Lähetä hakemuksesi osoitteessa www.adecco.fi ja liitä mukaan ansioluettelosi. Lisätietoa tehtävästä antaa Adeccon Miia Backman, miia.backman@adecco.fi tai 040 351 6787

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.