Aikataulusuunnittelija

Uusi
  • Kategoria
    Toimistotyö
  • Työpaikan tunniste
    00033211
  • Sopimus
    Määräaikainen

Etsimme asiakasyrityksellemme Rauman lähialueelle suunnittelijaa aikatauluhallintaan liittyviin tehtäviin. Sopimus on alkuun vuoden määräaikaisuus, mutta tarjoamme mahdollisuuden pitkäkestoiseenkin työsuhteeseen. Työ on kokoaikainen ja työn aloitus heti, kun mahdollista.
Toivomme sinulta kokemusta suurten projektien toimitusketjuista ja aikatauluttamisesta, MS Project ohjelman tuntemusta (eduksi Primavera ja Planet- ohjelmat) sekä hyvää englanninkielen taitoa. Työssä menestymiseen eduksi ovat hyvät yhteistyö- ja koordinointitaidot.
Suunnittelijana työtehtäviisi kuuluu projektin koontiaikataulun suunnittelusta ja laadinnasta vastaaminen. Lisäksi vastaat projektin urakoitsijoiden aikatauluraportointiin liittyvistä määrittelyistä sekä urakoitsijoiden aikataulujen yhteensovittamisesta. Tehtäviin kuuluu myös edistymämittauksen toteutumisesta ja aikataulun ylläpidosta, seurannasta ja raportoinnista vastaaminen sekä projektin seurantaan tarvittavien indikaattorien laadintaa, seurantaa ja analysointia. Ylläpidät myös viikkoaikataulua ja tuet massa- ja määräarviointia, yksikköhintojen ja tuottavuuksien määrityksiä sekä kustannus- ja resurssisuunnittelua.
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työllistyä pitkäaikaiseen työsuhteeseen arvostetussa ja vakavaraisessa yrityksessä. Pääset mukaan mielenkiintoiseen projektiin, ja saat uniikkia työkokemusta.
Mikäli kiinnostuit, haethan paikkaa heti osoitteessa www.adecco.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa Sarita Ojala p. +358 40 621 2577.

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Olemme Henkilöstöpalveluyritysten liiton auktorisoima yritys ja kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.