Accounting Manager, DEFA

  • Kategoria
    Taloushallinto
  • Työpaikan tunniste
    00050835
  • Sopimus
    Vakituinen

Oletko miettinyt uusia haasteita työurallesi?

DEFA on vuonna 1946 perustettu norjalainen yritys. Yhtiöllä on tällä hetkellä yli 450 työntekijää kolmella mantereella. Tuotteilla ja palveluilla on jakelijoita yli 40 maassa ympäri maailmaa. Defan tavoitteena on tehdä ihmisten elämästä helpompaa ja ympäristöystävällisempää auttamalla ihmisiä käyttämään energiaa mahdollisimman tehokkaasti. Kasvumme jatkuu yhä, tule mukaan menestymään kanssamme.

Haemme nyt DEFA Oy kanssa heille ammattitaitoista Accounting Manageria mielenkiintoisiin, monipuolisiin tehtäviin Vantaalle. Tehtävä on vakituinen, kokoaikainen ja alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluu
-vastaat Suomen yhtiön kirjanpidosta ja talouden raportoinnista pääkonttoriin Norjaan
-huolehdit kattavasti veroasioista Suomen yhtiössä
-olet pääkäyttäjänä yrityksen taloudenjärjestelmissä (mm. MS AX Dynamics-järjestelmä)
-teet yhteistyötä pohjoismaisten kollegoiden kanssa talousasioissa
-tuet liiketoimintaa tuottamalla raportteja ja laskelmia päätöksenteon tueksi

Odotamme sinun olevan asiantuntija strategisessa ja operatiivisessa kirjanpidossa sekä taloudenhallinnassa. Olet liiketoimintasuuntautunut ja sinulta löytyy vahvaa analyyttistä kykyä raportoida kuukausitasolla rahoitus- ja liiketoiminnan tilanteesta suoraan talousjohtajalle Norjaan. Eduksi on, jos olet toiminut tilitarkastajana.

Tässä asemassa tarvitset hyviä viestintätaitoja, sinulta onnistuu sujuva kirjallinen ja suullinen kommunikointi suomen sekä englannin kielellä. It- taitosi ovat hyvät ja sinulla on kokemusta eri toiminnanohjausjärjestelmistä.

Toivomme soveltuvaa tutkintoa laskentatoimesta (tradenomi- tai Ktm) ja 2-3 vuoden kokemuksesta samanlaisesta roolista, mieluiten pohjoismaisesta organisaatiosta.

Jos tämä tehtävä tuntuu kuin se olisi sinulle suunniteltu, jätä hakemus palkkatoiveineen adecco.fi-sivuilla 17.07.2022 mennessä. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti kun sopiva henkilö tehtävään löytyy. Liitä mukaan CV:si ja kerro, miksi juuri sinä sopisit parhaiten tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior HR Consultant Mia Hännikäinen, arkisin klo 09.00-15.00, puh.040 665 71 62 tai mia.hannikainen@adecco.fi

Adecco Group on maailman johtava henkilöstöpalvelualan yritys. Adecco Finland Oy on ollut toiminnassa vuodesta 1997. Kauttamme työskentelee päivittäin satoja ammattilaisia eri aloilla. Rekrytoimme ammattilaisia myös suoraan asiakasyrityksiimme.