Oulu

 

Oulun avoimet työpaikat

Etsitkö töitä Oulun suunnalta? Täällä Pohjois-Pohjanmaalla työllisyystilanne on hyvä. Oulu on kehittyvä ja innovatiivinen kaupunki, joka tarjoaa erittäin hyvät koulutusmahdollisuudet monelle eri alalle.

Oulussa Adecco hoitaa usean suuren yrityksen rekrytointia ja henkilöstöhallintoa. Kauttamme työskentelee päivittäin noin kaksisataa työntekijää vuokratyössä. Lisäksi rekrytoimme jatkuvasti työntekijöitä vakituisiin työsuhteisiin. Toimistomme ammattitaitoinen henkilökunta pitää hyvän huolen työntekijöistä sekä heidän eduista työntekopaikalla yhteistyössä asiakasyritysten kanssa.

Avoimia työpaikkoja, uusia mahdollisuuksia ja urasuunnittelua

Elektroniikkateollisuudesta tunnetusta kaupungista löytyy edelleen alan töitä. Kaupunkikuvassa on havaittavissa myös selkeä rakennusbuumi, jolloin ammattitaitoiset ammatillisen koulutuksen saaneet ihmiset ovat kysyttyjä. Lisäksi erityisalojen ammattilaiset, kuten taloushallinnon osaajat, työllistyvät hyvin. Laajentuessaan kaupunki tarjoaa yhä enemmän mahdollisuuksia monen eri alan ammattilaiselle tehdä töitä ja viihtyä.

Kaikki ammattilaiset, alasta riippumatta, ovat tervetulleita Adeccolle

Tarjoamme erityyppisiä ja -mittaisia työmahdollisuuksia taustasi, koulutuksesi ja elämäntilanteesi mukaan. Kauttamme on mahdollista löytää uusia mahdollisuuksia ja uusia haasteita.
Onko sinulla vielä opinnot kesken? Tarjoamme opiskelijoille väylän hankkia työkokemusta tulevaisuutta ajatellen työsuhteissa eri alojen asiakasyrityksissämme. Lisäksi tarjoamme halutessasi urasuunnittelua ja -ohjausta vauhdittamaan työuraasi ja mahdollistamaan urakehitystäsi.

Näistä syistä myös sinun kannattaa täyttää Adeccon työnhakulomake. Kun täytät verkkolomakkeemme, saat käyttöösi laajat verkostomme. Samalla asiakasyritystemme avoimet työpaikat tulevat myös sinun ulottuvillesi.

Etsitään sinulle yhdessä uusia mahdollisuuksia!

Hakijoiden, kumppaneiden ja asiakkaiden asialla

Me Adeccossa haluamme auttaa sinua olitpa kiinnostunut sitten uusista työmahdollisuuksista tai etsimässä uusia työntekijöitä. Meillä on kontaktit syvällä Pohjois-Pohjanmaan yrityselämässä sekä laaja rekisteri töitä etsivistä ammattilaisista. Kaikki työntekijämme ovat haastateltuja ja halutessasi testattuja ammattilaisia juuri sinun avoimeen työtehtävään.

Ollaan yhteyksissä!


Adecco Oulu
Kirkkokatu 17 C 14
90100 Oulu

Puh 046 710 2500 (vaihde)

Sähköposti: etunimi.sukunimi@adecco.fi

Yhteyshenkilöt


Helen Vesik
Sales Consultant
p. 040 167 8094


Sanna Räisänen
HR Consultant
p. 040 649 3121